ANSIKTSBEHANDLINGER

Skin by Me signaturbehandlinger med Nimue, pHformula og Microneedling.


Konsultasjon

15 MINutter • 200,-

Er du usikker på hvilken behandling og produkter som vil være riktig for deg? La en av våre hudterapeuter hjelpe deg med både produktveiledning og/eller behandling for akkurat deg og din hud. Konsultasjonen er gratis ved kjøp av produkter og/eller booking av en av våre ansiktsbehandlinger.

Skin by Me “what to choose”

55 MINutter

Er du fast kunde og ikke husker hvilken behandling du pleier å få? Er du usikker og ønsker at hudterapeuten velger behandlingen som vil passe deg? Da velger du vår “ Skin by Me what to choose”. Vi tilpasser og tilrettelegger behandlingen når du kommer for timen din. NB - husk at vi anbefaler som førstegangsbehandling eller “gaven å gi” vår “Skin workout boost” - den faller alltid i smak og er en sikker vinner om du er usikker! (Pris settes ut i fra hvilken behandling og/eller kombinasjoner det blir)

 

Peel and go

25 MINutter • 650,-

Rask og effektiv fruktsyrebehandling, perfekt ”lunch-peel”. Glødgivende og synlige resultater på hudfornyelse. Passer for alle.

 

Detox in a flash

25 MINutter • 590,-

NYHET! Rask og effektiv “flash-behandling” fra Nimue. En varmende, boblende og effektiv fruktsyrebehandling som er eksfolierende, dyprensende, syresettende, avgiftende og fuktgivende. Passer best til en fet og kombinert hud.

Glow and show

45 MINutter • 1050,-

Fruktsyrebehandling som inkluderer Nimue sine profesjonelle fruktsyrepenslinger og spesialmasker. Fruktsyre og maske tilrettelegges for hudens tilstand og behov. Passer for alle - både som en førstegangsbehandling, kur eller vedlikehold. Perfekt 'party peel', brudebehandling eller den spesielle anledningen du vil gløde litt ekstra og la makeup´en sitte hele dagen/kvelden. 

 

Skin workout boost

55 MINUtter • 1190,-

Denne behandlingen gir alt - en aktiv, men allikevel mild og trygg behandling. Behandlingen vil redusere porestørrelsen og gi huden en finere struktur, bedre elastisitet, glød og vitalitet. Inkluderer fruksyrepenslinger, utklemming om nødvendig, tilpasset maske(r) og deilig massasje. Perfekt førstegangsbehandling eller valg om du er usikker på hva du skal velge.

 

Man up

55 MINUTter • 1190,-

Den perfekte herrebehandlingen, hvor vi tilpasser mannens hud og skjegg. En dyprensende og glødgivende behandling som renser, korrigerer og klargjør - utklemming, tilpasset syrepensling og maske(r) med massasje av skulder-og nakke. I tillegg napper/vokses brynene om vi ser det er nødvendig.

 

Multimasking detox cleanse

45 MINUTter • 990,-

En dyprensende behandling som renser, korrigerer og klargjør, med fokus på utklemming og tilpasset maske(r) med massasje. Ingen syrepenslinger, fokus på masker – klassisk dyprens.

 

Teen deep cleanse

45 MINUTter • 850,-

Vi tilpasser en rensende behandling for tenåringshud, både gutter og jenter, alderen 10 til 18 år. En rensende behandling som renser, korrigerer og klargjør hvor vi tilpasser masker og evt utklemming. Virker både forebyggende og reparerende for å forebygge tenåringsakne.

 

Vitamin skin boost

25 MINUTter • 650,- 

Behandling som gir deg glød, fuktighet og jevn struktur med vitamin-C, retinol og hyaluronsyre. Disse ingrediensene vil fremme reparasjonsmekanismer i huden, stimulere kollagensyntesen, forbedre hyperpigmenteringer, hemme inflammatoriske prosesser i huden og beskytte mot UVB-solskader. Perfekt sommerbehandling da huden utsettes for soleksponering som øker dannelsen av frie radikaler i huden.

  

Needle boost - microneedling med SkinPen
("Collagen Induction Therapy")

30 MINUtter • 1690,- 

SkinPen er en hudfornyende behandling som ved hjelp av små nålestikk og et aktivt serum, vil stimulere huden til å produsere mer kollagen. På den måten kan vi forbedre og forebygge alderstegn, ujevn pigmentering, porer, arr og strekkmerker. Passer for alle, unntatt en problemhud med aktiv akne. Legger vi til syrepenslinger, spesialmaske(r) eller Intraceuticals Oksygen blir dette behandlingen under, "Vitamin Needle Boost".

 

Vitamin needle boost (Terapautens anbefaling)

55 MINUtter 2200,- 

Foryngende og oppstrammende behandling som vil gi deg en sunnere hudstruktur både i ansikt og på hals og bryst. Terapeuten velger ut i fra hudens behov og tilstand. For her kan vi kombinere både Intraceuticals Oksygen behandling, resurface-peel, masker og massasjeteknikker, spesielt ved uttrykkslinjer-og rynker i panne, rundt øyne og munn. En behandling hvor du virkelig føler forskjellen! Perfekt for deg som vil forebygge eller minske linjer-og rynker. Eller for deg som har vært en god del på hudpleiebehandlinger og ønsker "neste steg".

Eye needle boost

20 MINUtter 590,- 

Øyebehandling med microneedling for det delikate øyepartiet. Denne behandlingen gir god sirkulasjon og intens og dyp fuktighet for deg som ønsker et spesifikt fokus på øynene. Ideelt for behandling av linjer og rynker. Jobber både forebyggende og reparerende. Perfekt tilleggsbehandling til våre andre behandlinger.


pHformula resurfacing

pHformula er den nye generasjon peeling – resurfacing! Med flere titalls kombinasjoner og prosedyrer setter terapeuten sammen et behandlingsprogram til deg ut i fra hva huden din faktisk trenger. De fleste produktene i behandlingene er ikke avhengig av tid, trengs å nøytraliseres eller fjernes fra huden, i stedet er produktene vi pensler på huden din selv-nøytraliserende og blir værende på huden. Med dette kan vi gi deg gode resultater ved å jobbe fra innsiden og ut med ”sterke” og effektive ingredienser av kombinerte og medisinske fruktsyrer som heller ikke gir deg noen nede-tid og bivirkninger som for eksempel overfølsomhet eller flassing. I tillegg er det tilsatt gode og effektive vitaminer og antioksidanter i hvert og et produkt. På grunn av forskjellige behov og kombinasjoner med forskjellige styrker og antall lag, er det terapeuten som avgjør behandlingen og prisen kommer deretter. 

 

 

pHformula Skin Art - A.G.E 1/2, M.E.L.A 1/2, A.C 1/2

55 MINUtter  1590,- / 1890,- 

Er du usikker på hva du skal velge, men ønsker at terapeuten blir enig med deg, velg denne! Forskjellige kombinasjoner velges ut i fra problem og hudtilstand. Behandlingene er rettet spesielt mot aldring, hyperpigmentering, akne, betennelser eller rødhet. Inkluderer enten en ekstra vitamin-C-peel eller tilpasset maske, samt massasje av skulder, nakke og hodebunn. Prisen er forskjellige ut i fra styrke - 1 eller 2.

A.G.E 1 / A.G.E 2 - Anti- age "hud resurfacing" behandling. Kan også gjøres over sommeren, da tilbyr vi 365 A.G.E. level 1 og 2.

M.E.L.A. 1 / M.E.L.A. 2 - Behandling som passer for aldrende- og hyperpigmentert hud.

 A.C 1 / A.C 2 - Behandling for akne og problemhud, passer for alle aldre. Kan også gjøres over sommeren, da tilbyr vi 365 A.C (acne) level 1 og 2.

 

pHformula Skin Art - C.R (CHRONIC REDNESS)

40 MINUtter  1090,-

Behandling for å styrke en sensitiv hud - rødhet, betent akne, de som lider av rosacea, atopisk eksem, perioral dermatitt eller annen type kronisk rødhet i huden. Inkluderer beroligende-og behandlende maske, samt massasje av skulder, nakke og hodebunn.

 

 

Intraceuticals OKSYGEN behandling
Intracuticals er en ansiktsbehandling hvor et småmolekulært-og høykonsentrert serum sluses inn i huden ved hjelp av oksygen under trykk. Behandlingen tilfører huden nødvendige antioksidanter, vitaminer og mineraler som øker cellenes evne til å fornye seg selv. Resultatet er en friskere, fyldigere og strammere hud.

Intraceuticals er en mild, avslappende og  beroligende behandling som passer for alle hudtyper. Den er unik alene, men også den perfekte tillegsbehandlingen for andre behandlinger ved at den kan øke effekten av for eksempel microneedling eller fruktsyre-peelinger fra både Nimue og pHformula. Behandlingen anbefales som en anti-agekur, men er også veldig populær blandt kjendiser og kommende bruder. Allerede etter en behandling kan du se at huden er ”plumpet”, hudstrukturen er jevnere og glattere, porene er mindre og fuktighetslagene er fylt opp.

Intraceuticals har effektive hudpleieprodukter designet for å gi maksimal effekt av behandlingene og for å balansere, forbedre og motvirke dehydrering, eksem, aldring, pigmentering og/eller en problematisk hud. Det er viktig at kunden bruker riktige hjemmeprodukter som skal foreskrives av terapeuten for et optimalt resultat og maksimal effekt.

 

 

Intraceuticals Oksygen behandling

1499,-

Intraceuticals Oksygen behandling

4350,-

3 behandlinger inkl. hjemmeprodukter

 

Intraceuticals Oksygen behandling

8700,-

6 behandlinger inkl. hjemmeprodukter


Intraceuticals Oksygen behandling - Atoxelene

15 MINUTTER • 800,-

Behandling spesifikt for utrykkslinjer rundt øyne, lepper og panne samt linjer rundt nese forårsaket av museklsammentrekninger. 15 min. behandling minsker synlige tegn på aldring og bidrar til å redusere rynker.

 

 

FOR MER INFO

Ønsker du mer informasjon om våre behandlinger, ta gjerne kontakt med oss, så vi kan finne den riktige behandlingen for deg!

Bonuskort til alle ansiktsbehandlinger - FÅ rabatt hver 5.gang

T: +47 997 52 748
E: post@skinbyme.no

 
skinbyme-16_web.jpg
skinbyme-15_WEB.jpg