OM OSS

Skin by Me hudklinikk startet opp sommeren 2014, da i et koselig lite lokale på Rodeløkka, nedenfor Carl Berners Plass. Skin by Me flyttet så til Torshov, men mai 2019 flyttet vi til der vi holder til i dag - tilbake der det hele startet på Carl Berner - nye Carl Berner Passasjen. Her har vi både butikk og fire behandlingsrom. Vi har stort fokus på hud og tilbyr det beste innen hudpleie-og hudhelse fra Nimue, pHformula, microneedling med SkinPen, Intraceuticals Oksygen og Mii mineral make-up - tilpasset deg og din hudtype-og hudtilstand. Om du enten ønsker en total avslapning-og spaopplevelse, hjelp til å løse et spesifikt hudproblem eller bare få en skreddersydd hudpleierutine, så legges dette til rette for deg med tilpassede behandlinger, råd og veiledning. Vi behandler og hjelper deg med både aldring, akne, hyperpigmentering eller kronisk rødhet og rosacea. 

Vi tilbyr også behandlinger innen vipper og bryn,vippeløft, microblading, voksing og permanent hårfjerning med laser, samt pedikyr og manikyr med Shellac.

I butikken vår selger vi produktene til Nimue, pHformula, Intraceuticals, Mii mineral make-up, Bitchn´Brows, Purelash, Henné Organics, selvbruningsserien Vita Liberata, Coola og neglelakkene til den originale CND Shellac - Vinylux Weekly Polish.

Hos oss får du rett og slett det du ønsker innen egenpleie og velvære. Vi tar også i mot små grupper om det skal være en liten feiring av noe slag som for eksempel utdrikningslag, bursdager eller "vorspiel" for å fine dere opp før en bytur. Vi tilrettelegger etter behov og ønske. 

Vi er godkjent av NKHF (Norske Kosmetologers og Hudterapeuters Forbund) og CIDESCO (Internasjonal godkjenningsinstans for hud-og kroppsterapeuter).

skinbyme-4_web_avlangt.jpg
 
 

ADRESSE
Carl Berner Passasjen - Hasleveien 10, 0571 Oslo

E-POST
post@skinbyme.no

TELEFON
+47 997 52 748