FOTBEHANDLINGER

 


SpaPedikyr uten lakkering

  • 699,-

50minutter fotbehandling som starter med fuktighetsgivende fotbad med marinealger, urter og aromatiske oljer. Stell, klipp og fil av både negler og neglebånd, fjerning av hard hud. Avsluttende fotmassasje med en frisk og vitaminrik fotkrem. Har du noen plager eller behov for medisinsk fotpleie, gi oss beskjed ved bestilling, for dette behandles dessverre ikke.

Ønsker du lakkering kommer det i tillegg på kr 200,- eller ved kjøp av Vinylux Weekly Polish lakker vi GRATIS (169,-) -

SpaPedikyr med lakkering

  • 899,-

50minutter fotbehandling som over + lakkering - valgfri farge fra vårt sortiment. Ved kjøp av lakk, lakkerer vi GRATIS - valgritt fra Vinylux Weekly Polish - pris kr 169,-

SpaPedikyr med gelelakk - CND Shellac

  • 1099,-

50minutter fotbehandling(SpaPedikyr) + gelelakk med den originale Shellac fra CND, valgfri farge. Med fransk lakkering kommer et tillegg på kr 100,- og husk at ved fjerning av gelelakk kr 200,-

Gelelakk - CND Shellac (UTEN SpaPedikyr)

  • 600,-

Gelelakk med den originale Shellac fra CND uten SpaPedikyr. Fotbad og lett stell av negler er inkludert. Ønskes fransk, kommer det et tillegg på kr 100,- og ved evt. fjerning av eksisterende gelelakk, kr 200,- i tillegg.

Fjerning av gelelakk i SpaPedikyr

  • 200,-


 

FOR MER INFO

Ønsker du mer informasjon om våre behandlinger, ta gjerne kontakt med oss, så vi kan finne den riktige behandlingen for deg!

10% studentrabatt på alle behandlinger, man-fre 10-15

T: +47 997 52 748
E: post@skinbyme.no

 
skinbyme-18.jpg