MASSASJE

Massasje stimulerer blodsirkulasjonen og kroppens kretsløp. Enkelte massasjeformer jobber dypere med øm og stiv muskulatur, mens andre er mer tilpasset aromatiske oljer og beroligende massassjeteknikker slik at det fremmer en ro og velvære. Massasje generelt hjelper kroppen til å kvitte seg med avfallsstoffer, stress, og følelsesmessige spenninger samt at det forebygger og hjelper når ensidig arbeid gir ubehag som stivhet, smerte og ikke minst muskelknuter. Det kan også bedre søvnkvaliteten og det vil garantert gi deg mer overskudd i en travel hverdag. Vi tilpasser massasjen etter ønske og behov, også om du er gravid.


Rygg-og nakkemassasje

Massasje hvor hovedfokuset går til nakke, rygg og skuldre med fokus på de typiske ømme og stive muskelspenningene. Her jobber vi med klassiske massasjegrep for å løse opp spenninger, stress og lindre smerte som stiv nakke, ryggsmerter og hodepine. Dette vil samtidig gi en følelse av avslapning og ro.

30 min • 690,-

Klassisk kroppsmassasje

Massasje med hovedfokus på hele kroppen. Klassiske massasjegrep for å redusere muskelsmerter og stivhet, samtidig som det gir en generell avslapping og avspenning. Behandlingen stimulerer både blod- og lymfesirkulasjonen som igjen hjelper kroppen med å bli kvitt avfallstoffer, slik at du oppnår en smidigere og mer elastisk muskulatur.

60 min • 1090,-

Aroma kroppsmassasje

Myk og avslappende bindevevsmassasje med velgjørende oljer. I aromamassasje er det fokus på eteriske/aromatiske oljer og deres medisinske-og terapeutiske fordeler. I tillegg jobbes det med rolige grep og teknikker i en behagelig og jevn flyt som strykninger og knaing av kroppens muskulatur. Perfekt for deg om ønsker en behagelig velværemassasje for en sunnere kropp og sjel.

60 min • 1190,-


 

FOR MER INFO

Ønsker du mer informasjon om våre behandlinger, ta gjerne kontakt med oss så vi kan finne den riktige behandlingen for deg!

10% studentrabatt på alle behandlinger, man-fre 10-15

T: +47 997 52 748
E: post@skinbyme.no

 
skinbyme-21_web.jpg