VÅRE ANSATTE


portrett4_web.jpg
 

CHRISTINA

Utdannet hud-og kroppsterapeut ved Hud-og Spa Akademiet i Trondheim i 2009. Hun har solid erfaring innen hudpleie, kurs, praksislære og produktkunnskaper fra å ha jobbet ute i klinikker og på distributørsiden. Hun er daglig leder og innehaver av Skin by Me, som hun startet i 2014 og drev alene de 3 første årene før hun flyttet klinikken til Torshov.


portrett2_web.jpg
 

HEIDI

Utdannet hud-og kroppsterapeut på Hudpleieakademiet i 2017. Etter å ha imponert sterkt som praksiselev hos Skin by Me, var det ingen tvil om at hun skulle få jobb rett etter skolen hos ”nye” Skin by Me. Heidi er nøyaktig og har på kort tid blitt en dyktig hudterapeut med mye ingredienskunnskap og ønske om å lære mer innen faget. Hun utfører i tillegg til ansiktsbehandlinger også massasje, voksbehandlinger, hånd-og fotbehandlinger, vippeextensions, vippeløft og makeup.


portrett3_web.jpg
 

LISA

Lisa er utdannet sykepleier og yrkesfag lærer ved Høgskolen i Oslo. Hun er også utdannet hud- og kroppsterapeut ved Hud- og Spa Akademiet i Trondheim. Hun har jobbet som sykepleier i seks år på sykehus både i Oslo og Kristiansund. Nå har Lisa også sertifisert seg som laserterapeut og vi er så heldige å ha hun med i vårt team til å utføre laserbehandlinger. Hun jobber på Ullevål sykehus ved siden av de to dagene hun er hos oss.